top of page

Spillested skal have ny leder

Opdateret: 22. jan. 2022

Spillestedet Hardes har gang i så mange projekter, samarbejder og fremtidsvisioner, at der søges en ny leder til at have styr på det hele. Henning Harder der har stået i spidsen for spillestedet siden 1993 fortsætter dog i den rolle, han hele tiden har haft.

Fist Flush på scenen på Harders. Foto: Martin Ramsgaard

Henning Harder har hængt i telefonen, siden det for et par dage siden blev offentliggjort, at Spillestedet Harders i Møllergade i Svendborg skal have en ny daglig leder. Venner, gamle kolleger og folk i branchen vil høre om han er blevet fyret, er smidt ud eller hvad der sker? Men der er ikke noget drama på spillestedet. Kun et luksusproblem.


- Vi var egentlig på jagt efter en bogholder, og så opdagede vi, at der efterhånden er blevet så travlt, at vi har brug for en, der kan samle alle trådene, forklarer Henning Harder.


De seneste par år er det gået rigtigt stærkt på spillestedet og i de tilhørende øvelokaler. Harders er blevet regionalt spillested, der er gang i et hav af samarbejdsprojekter og ikke mindst i spillestedets store vision om at gøre Sydfyn til en stærk motor i dansk rytmisk musik.


Man kan sige, at kursen er sat, og det vi leder efter, er en der kan samle alle trådene og sørge for, det hele spiller. Så det egentligt er et glædeligt problem, siger Henning Harder.

Henning Harder fortsætter i den rolle han har haft det meste af tiden gennem de 30 år, han har stået i spidsen for Harders; han vil lære folk op i de forskellige funktioner, der er i huset, sørge for at alle er glade og at tingene fungerer i det daglige. At få de store visioner og samarbejdsprojekter ført ud i livet, bliver den nye leders job.

402 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page