top of page

Nyt jazzsted søges

Jazzforeningen Giant Steps er nu for anden gang inden for et år blevet husvilde. Den Blå Kirke,hvor de har holdt til siden juni 2021,bliver nemlig fuldtids restaurant. Så nu søger Giant Steps ideer til et nyt sted at afholde jazzkoncerter med både store og små, smalle navne.

Palle Mikkelborg spillede den seneste koncert i Den Blå Kirke. Foto: Marianne Tolstrup

Det gik lige så godt for Giant Steps, der i sommeren 2021 måtte rykke ud af spillestedet Arne B., der skulle være sushirestaurant. De fandt nemlig et perfekt sted i Den Blå Kirke på Lundevej, som restauranten Resumé bruger som selskabslokaler. Men nu er den gal igen, for Resumé rykker nemlig hele restauranten ind i Den Blå Kirke efter sommerferien, og så står Giant Steps igen på gaden igen med deres koncertprogram, lydudstyr og et Steinway klaver.


Det er vi frygteligt kede af. Den Blå Kirke var et fantastisk sted med et godt rum og god akustik.

- Både musikerne og publikum var begejstrede, og vi synes vi havde fundet et helt unikt koncept med Resumé´s gode mad inden koncerterne. Vi har aldrig haft så mange spisende gæster før, fortæller Pia Blohm fra Giant Steps.


Stemningen i Den Blå Kirke er helt unik. Foto: Marianne Tolstrup

Selvom Giant Steps kender spillersteds-markedet i Svendborg særdeles godt, står de alligevel lidt på bar bundt, når de efter sommerferien skal afholde efterårets koncertprogram et nyt sted. Derfor efterlyser jazzforeningen dén geniale ide, de ikke selv har fået endnu.


- Der er selvfølgelig nogle oplagte steder, vi kan rykke ind, og vi har også fået at vide, at vi er velkomne. Men enten er det lidt for småt, eller også er det lidt for stort. Vi kunne godt tænke os at finde det sted, hvor der er plads til 80 - 90 mennesker, hvor der samtidig er en hyggelig og intim stemning - og selvfølgelig god akustik, siger Pia Blohm.


Giant Steps har den sidste koncert i Den Blå Kirke den 16. juni, og når efterårssæsonen starter sidst i august, bliver det på det nye - foreløbigt ukendte - sted.


Har du en god idé, så skriv herunder.358 visninger1 kommentar

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page