top of page

Kjeld Lauritsen chef for årets Dreamjam

Opdateret: 15. dec. 2021

Det bliver en sydfynsk musiker med lokale rødder, nemlig Hammond-organisten Kjeld Lauritsen, der står ved roret, når Giant Steps Dream Jam går bliver søsat torsdag den 16. december. Det markerer samtidig afslutningen på en forrygende sæson for jazzforeningen.

Kjeld Lauritsen har slæbt det 200 kilo tunge orgel udenfor til ære for fotografen. Pressefoto

Et brag af en koncert venter forude, når hammondorgelmesteren Kjeld Lauritsen står i spidsen for det legendariske decemberarrangement Giant Steps Dream Jam. Lauritsen har fået lov til at sætte sit drømmehold, og med navne hentet fra cremen af dansk musik, kommer aftenen med garanti ikke til at gå stille af. Deres energi og høje tekniske niveau har gjort dem til nogle af nøglefigurerne inden for kategorien jazz og blues. For første gang er de samlet i denne konstellation. Et specielt og uforudsigeligt møde, hvor kvintetten springer ud på det store åbne ocean - og mon ikke at det bringer både løsslupne øjeblikke og masser af saftige indspark med sig. Er man til spænding og tør gribe det uventede - skal man kigge forbi Den Blå Kirke.


De øvrige medvirkende på jamholdet er Uffe Steen: guitar, Hans Ulrik: sax. Matthias Petri: bas og Esben Bach: trommer.


Musikforeningen Giant Steps vil desuden denne aften afsløre, hvad der er på plakaten i næste sæson. Et stort farverigt koncertprogram med i alt 21 koncerter er nemlig på vej direkte fra trykkeriet.

Inden koncerten torsdag d. 16. december kl. 20 er der mulighed for at nyde en lækker to-retters menu, serveret af Resumé. Koncert- og madbilletter kan købes her: www.billet.dk

35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page