top of page

Hillo indtager SAK

Kunstmaleren Per Hillo indtager SAK i december og starten af januar. Slagelse-kunstnere glæder sig til at udstille i de fantastiske lokaler i Svendborg.

Per Hillo er vild med lokalerne SAK kunstbygning og glæder sig til at hænge billeder i i starten af december. Han fylder hele bygningen, bortset fra dér hvor de faste udstillinger er, og titlen bliver Art from the Heart.


- Det bliver rigtigt spændende at udstille så stort et sted. Der er plads til at fortælle historier, fortæller Per Hillo.


Man skal ikke forvente hverken kant eller provokerende budskaber i Per Hillos kunst. De store både figurative og nonfigurative og farvemættede billeder har et fælles budskab.

- Mit overordnede budskab er kærlighed og omsorg, og det tager jeg udgangspunkt i i alle mine billeder. Derfor er der heller ikke meget provo over dem, men forhåbentlig kan jeg ramme folk med noget andet, fortæller han.


Per Hillo bliver i løbet af december også aktuel med bogen "Kunsten at genstarte livet", hvor han fortæller sin egen historie. Per Hillo var nemlig en succesfuld forretningsmand, der gik ned med stress, før det blev en folkesygdom. Han brugte et halv år på psykiatrisk afdeling, inden har kom tilbage til livet gennem billedkunsten, og der har han befundet sig lige siden.


- Jeg var psykisk slidt op og det hele gik alt for stærkt. Men så opdagede jeg kunstens verden, og den har jeg livet i og af lige siden, siger han.


Lige glæder han sig til at hænge sine billeder op i SAK´s mange lokaler, hvor der er lys, luft og plads til at fortælle Per Hillos historier om kærlighed og omsorg.


- Jeg fylder bilen op med billeder. Der er både nogen fra lageret, og så har jeg malet et par billeder specielt til denne udstilling, slutter han.


Udstillingen åbner på SAK, Vestergade 27, fra den 4. december til den 9. januar 2022.

Der er fernisering den 3. januar fra 17 - 21.


Tjek Per Hillos hjemmeside her perhillo.dk
6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page