top of page

Etnisk mad i Landet Forsamlingshus


Nogle af kvinderne bag bogen ”Kvinder&Mad” kommer til Landet Forsamlingshus og laver mad fra Iran og Syrien ved arrangementet ”Smagens Sprog”

Torsdag den 10. november kommer Kulinarisk Sydfyn på besøg i Landet Forsamlingshus sammen med nogle af de etniske kvinder, alle bosat i Svendborg, som sidste år udgav den spændende kogebog ”Kvinder&Mad”, hvori de fortæller om deres liv og præsenterer opskrifter på retter fra deres hjemlande.


- I Kulinarisk Sydfyn synes vi, det er spændende at servere anderledes mad sammen med gode fortællinger, og derfor har vi bedt nogle af kvinderne lave deres yndlingsretter ved fire arrangementer rundt om i sydfynske forsamlingshuse, og i Landet serveres mad fra Iran og Syrien, fortæller lederen af Kulinarisk Sydfyn, Mikael Hansen.


De etniske kvinder er en del af et kvindeligt tværkulturelt madfællesskab i Café hos Narges i Svendborg, og det var her ideen til kogebogen blev født, og nu har Kulinarisk Sydfyn valgt at folde fortællingen ud til en større kreds, ved at lave arrangementer i forsamlingshusene i Egense, Vejstrup, Stenstrup og Landet.


- Jeg tør godt love en stor smagsmæssig oplevelse. Kvinderne er meget dygtige og passionerede, siger Mikael Hansen.


Arrangementerne med etnisk mad i forsamlingshusene har titlen ”Smagens Sprog” og er mulige at gennemføre med støtte fra Fynske Bank Fonden.


Det koster 200 kr. at deltage, og en del af overskuddet skal bidrage til et nyt oplag af kogebogen, som er udsolgt.


Der kan købes billet til arrangementet på Kulinarisk Sydfyns hjemmeside: https://kulinarisksydfyn.dk/produkt-kategori/aktiviteter/

25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page