top of page

Baggården klar til 2022

Opdateret: 7. dec. 2021

En poetisk rumrejse, nycirkus, Elvis, vold og en rejse ind i stilheden: Lørdag d. 4 december kl. 11-13 åbner BaggårdTeatret dørene for at fortælle om programmet for foråret 2022. 13 forestillinger og foredrag løber af stablen fra begyndelsen af januar til kulminationen til sommer med den største teaterproduktion på Sydfyn nogensinde. Baggårdteateres kommunikationschef, Jon Albjerg Ravnholdt skriver her om teaterets planer for foråret.

Teater er ikke bare noget, vi laver ude i skoven for de indviede. Det er en del af BaggårdTeatrets mission at inddrage ikke bare hele byen, men hele Sydfyn.

Det gør vi til sommer under DGI Landsstævne 2022. Sammen med Odense Symfoniorkester og hundredvis af aktører på tværs af det fynske kulturliv skaber vi i fællesskab en kæmpeforestilling på Svendborg Havn. Fjeren & Rosen er en musikalsk forestilling med gigantiske dukker, som bringer kulturen ind i hjertet af landsstævnet.


Inden da har vi et alsidigt forårsprogram, som vi præsenterer til sæsonlancering lørdag d. 4. december kl. 11-13.

Her vil flere af dem, der står bag forårets forestillinger, være til stede for at svare på spørgsmål om de forestillinger, der er en del af det omfattende program. Blandt dem er naturligvis også BaggårdTeatrets direktør, Jakob Engmann, der siger:


– Det bliver et sprængfyldt forår med både store og intime oplevelser i teatersalen og ude på vandrestierne. Og det hele kulminerer med den største teaterproduktion på Sydfyn nogensinde.

Fjeren & Rosen blev ligesom resten af landsstævnet rykket et år, men selvom det selvfølgelig var ubelejligt for alle de involverede, kommer det publikum til gode, fremhæver Jakob Engmann:


– Produktionen har fået et år mere i ovnen, og vi har brugt tiden til at polstre den og gøre den endnu mere spektakulær.


Man kan som frivillig kan bidrage til at skabe kæmpeforestillingen. Allerede i januar er der syworkshop i værkstedet på FGU, og senere på foråret bliver der brug for hjælp til det praktiske og endelig til selve afviklingen.

28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page