top of page

10 år med Dage med Brecht

Den tyske dramatiker og digter Bertholt Brecht fejres nu for tiende gang i træk, når Dage med Brecht trækker i festtøjet i en jubilæumsudgave. De sydfynske bånd til Brecht, der boede i Svendborg som flygtning i årene op til 2. Verdenskrig inspirerer endnu engang til eftertanke og nye udtryk.
Operacabereten Maria Galente. Pressefoto

Temaet til Brecht festivalen 2022 er Verdensborger i en skrøbelig verden. Det både karakteriserer Brechts verden i 1930 ´erne og vores verden i dag, hvor usikkerheden præger vores hverdag igen. Festivalen vil præsente en mangfoldighed af events, forestillinger, udstillinger og foredrag, når den ruller ud i slutningen af februar.


Fejringen af jubilæet starter søndag d. 27. februar med operacabareten Maria Galante og i løbet af festivalen præsenteres to cabareter mere. Den traditionelle Berlinercabaret og som noget nyt Brølet fra 20 ´erne, en cabaret for og med unge. Så der er lagt op til ekstra fest når det er tiende gang, den tyske digter og dramatiker fejres i Svendborg.


Af andre ting fra festivalens program er Forumteater med 5240 Act Now, samt spændende navne som Anne Marie Helger, Arne Würgler og sangskriveren Bisse.


- Vi har i Dage med Brecht skabt et program, som spænder vidt over mange kunstarter og udtryksformer, som vi håber vil inspirere til efter eftertanke og håb, siger Jens Chr. Andersen fra Dage med Brecht.

I forbindelse med lanceringen af programmet åbner udstillingen Brecht på plakaten også. Det er en udstilling af plancher og teaterplakater ,der fortæller om Bertholt Bechts liv, digtning og teaterarbejde.


Se mere på www.brechtfestival.dk


Festivalens plakat.


112 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page